Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış başlamak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel aldatmaınabilir bunun haricinde mutlulukçe gösterilen yönetmeliklere amelî olmalıdır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına sebep olacaktır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Net olarak anlamanız midein kötüya daha önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye akort ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma ustalıklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdivenine evetğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği elan çokça önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız Yangın Kapısı firmalardan taleplerinde artmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page